Soul Body Fusion® - stroming en verbinding

Door “alleen maar te Zijn” en hiermee anderen die ik ontmoet op mijn pad te mogen inspireren tot inzicht, groei en bloei zie ik best wel in dat dit mijn persoonlijke bijdrage aan de wereld is. Toch wil ik meer, verbinding met andere Hartverlichters en zo een grote stralende lichtbron vormen opdat meer en meer harten gaan stralen!

Vanuit de verbinding met de universele bron van licht en liefde heb ik in de laatste 5 jaar anderen mogen ondersteunen in hun gezondheid; soms was de ingang vanuit fysiek perspectief, soms vanuit het mentale en/of emotionele. Aldoor was mijn intuïtie het kompas dat leidde naar de juiste woorden en handelingen. De personen of dieren kwamen uit mijn eigen kring van familie en vrienden of via hen. Ik ben hen dan ook heel dankbaar voor de openheid van hart en mind en het vertrouwen in mijn innerlijke gaven. We hebben samen wonderlijke ervaringen en oplossingen gedeeld.

De stap naar een professionele praktijk en de waardering voor mij en mijn handelingen in geld uit te drukken is voor mij best een grote. Dit kostte aardig wat wikken en wegen, drempels weghalen en overtuigingen loslaten. Hier heb ik gelukkig dan ook ruimte in tijd en vrijheid voor kunnen nemen. 

De coaching en healing die ik mocht doen werden ondersteund door vele tools en methodes die ik heb geleerd. Alle even waardevol. Ik ga in komende blogs ook graag vele vermelden want ze hebben bijgedragen aan mijn eigen Hartverlichting en misschien helpen ze ook jouw pad en hart te verhelderen.

De naam Hartverlichting voor de uiting van mijn ideeën is 1,5 jaar geleden opgekomen bij me en ik heb toen meteen de naam geregistreerd. Sindsdien ging ik regelmatig schrijven, bedenken en me voorstellen hoe ik de vorm zou creëren. Een netwerk van gelijkgestemden opzetten was snel duidelijk. Dat had ik immers eerder gedaan en haalde destijds veel voldoening uit de samenwerking, de verbindingen en de bijdrage aan een groter geheel. Toen was het een geboortenetwerk van verloskundigen, therapeuten, begeleiders en cursusdocenten die complementaire en holistische zorg voor zwangeren en kersverse ouders aanboden.

Dit jaar leerde ik Jonette Crowley kennen via haar 2 boeken De Adelaar en de Condor en Soul Body Fusion. Alle woorden resoneerden volledig met mij! Het klopt gewoon, dit is mijn waarheid. Ik kan me helemaal niet meer herinneren hoe en wanneer Soul Body Fusion® op mijn pad kwam. Het was er ineens; via internet las ik erover en wist meteen: dit is wat voor mij bedoeld is. Zoals de ondertitel van het boek aangeeft ‘de missing link in healing” zo voelde en zag ik het helemaal! Een week later volgde ik de practitioner training.

Zoals ik in mijn vorige blog schreef over het weglaten van al het geleerde, van diverse tools, om tot eenvoud, de essentie te komen zo ervaar ik dit met de methode van Soul Body Fusion®. De enorm snelle krachtige werking en het ongelimiteerde potentieel van healing en groei vind ik ongeëvenaard. Sinds deze ontdekking stroomt de energie sneller om vorm te geven aan mijn ideeën. 

Bovendien ben ik groot voorstander van methoden, technieken en processen die het zelfherstellende vermogen van ons lichaam ondersteunen, die we samen met een ander maar ook voor onszelf kunnen toepassen. De autonomie en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gezondheid vind ik belangrijk. Zelf keuzes maken, je eigen onderzoek(je) doen via verschillende bronnen –niet alleen mainstream-, en dan voelen wat met jou resoneert, wat jouw hart raakt, wat jouw waarheid is, niet die van een ander. Ik realiseer me ook dat niet iedereen even goed (meer) in staat is te voelen, dat de verbinding met hart en ziel tijdelijk in het donker vertoeft, verzwakt of niet in harmonie is. Dit kan vele verschillende oorzaken hebben. Lichtpunt in deze bijzondere en uitdagende tijd is de mogelijkheid tot inkeer; letterlijk en figuurlijk mogen we kijken naar onszelf, in onszelf, verbinden met onszelf. Wat past nog bij me en wat niet meer, wat ga ik anders doen, waar ligt mijn hart, waar word ik blij van, waar gaat mijn energie van stromen?

Het bijzondere van Soul Body Fusion® is dat je vanuit het veld van heelheid -voorbij alle oorzaak en gevolg- je ziel weer in lijn brengt met je lichaam. Je laat zoveel mogelijk van je ziel in je lichaam integreren, waardoor je vanuit je hart, intuïtief, bezield je leven kunt voortzetten.

Soul Body Fusion® kan je samen met een ander doen en dus ook voor jezelf. Zoals de naam aangeeft smelten ziel en lichaam samen; de harmonie tussen lichaam en geest wordt geoptimaliseerd. Het is natuurlijk, het werkt door resonantie en intentie.

Sinds deze ontdekking heb ik natuurlijk Soul Body Fusion® vaak met anderen gedaan. "Doen" impliceert een werkwoord, in feite hoef ik "alleen maar te Zijn"; met aanwezigheid en concentratie houd ik de frequentie van het universele veld hoog, zodat jouw ziel (verder) kan indalen in je lichaam; je ziel bepaalt wat jij nodig hebt, altijd dienend in jouw belang. Het geeft snel bijzondere resultaten en oplossingen, vaak eerst fysiek voelbaar. Soul Body Fusion® heb ik een wezenlijk onderdeel van mijn Intuïtieve Coaching gemaakt, het vormt de basis van waaruit ik mensen mag begeleiden op hun pad waardoor ze helderheid krijgen over de volgende stappen op hun reis door dit leven.

In het boek Soul Body Fusion lees je over het ontstaan van het proces Soul Body Fusion® en neemt Jonette je mee op haar mystieke reizen naar Malta en de Kilimanjaro. Niet alleen de mystieke achtergrond van Soul Body Fusion® wordt beschreven maar ook wetenschappelijke onderbouwing. Er zijn vele ervaringen van anderen in het boek opgenomen.

Ook met de inspirerende ervaringen van Jonette Crowley (www.jonettecrowley.com) op haar bijzondere mystieke reis in de Andes voelde ik mij zowel spiritueel als energetisch verbonden. In haar boek De Adelaar en de Condor neemt ze je mee in haar waargebeurde verhaal welke zeer onderhoudend en verhelderend geschreven is. Het voelt alsof je samen de reis beleeft. Je leest over bijzondere plaatsen waar fysieke en spirituele realiteit samenkomen. Met behulp van haar spirituele gidsen en mystieke visioenen brengt ze aloude kennis en spirituele kracht aan het licht. Inca-mythen en legendes van Lemurië worden opgeroepen als ook die van de oorspronkelijke Andesbewoners de Aymara en Quechua. Tijdens mijn studie Culturele Antropologie 35 jaar geleden speelde ik de muziek van en met deze inheemse bevolking en was destijds op vele Zuid-Amerikaanse festivals in Amsterdam en omstreken aanwezig. Hoe bijzonder voelde het om na al die tijd weer over hen te lezen! Ik had zelfs een Boliviaans vriendje en sprak een aardig woordje Spaans. Verschil met toen en nu is dat ik indertijd wel verbinding voelde maar niet tot werkelijke verdieping kwam. Nu kan ik vele vragen bedenken waarop ik vanuit mijn interesse voor mystiek en oude wijsheden waarschijnlijk persoonlijke en bijzondere antwoorden had ontvangen. Ook de naam Kumara die Jonette ingegeven krijgt -als zijnde mens met een buitengewoon hoog niveau van bewustzijn- resoneert met me vanwege de naam Kumari die ik mijn eerste onderneming in Aloë Vera producten gaf in 1999. Kumari is Sanskriet voor Aloë Vera. Een leuk weetje vind ik dat de talen Aymara, Quechua en Sanskriet vele overeenkomsten blijken te hebben.

Door dit boek ben ik ook beter de oeroude verbindingen gaan begrijpen tussen de Andes, Lemurië,  Egypte en de Himalaya.

Misschien begrijp je nu waarom na kennismaking met Jonette Crowley en haar boeken de stroming voor Hartverlichting in versnelling is gekomen. Voel je welkom om het Soul Body Fusion® proces te ervaren.


«   »