Hartverlichters

 

Een stralend lichtnetwerk van Hartverlichters wordt over enige tijd zichtbaar! 

Wij Hartverlichters gaan ons als een zich weids verspreidende lichtbundel laten zien! Onze enorme lichtbron werkt hartverwarmend, voedend, verbindend en verhelderend, zowel voor ieders individuele pad als onze gezamenlijke weg van de mensheid hier op Aarde.

We worden als lichtbaken zichtbaar voor hen die dapper kiezen voor een andere route, die de weg van het hart willen volgen, die bereid zijn te luisteren naar hun intuïtie, die inspiratie of begeleiding wensen op hun pad van groei in bewustzijn en toenemend licht. Voor eenieder die maar enigszins bewust is van de verbindende kracht van licht en liefde.

Dit netwerk zal organisch groeien. Ik weet dat vanuit intentie en oneindig potentieel we met gelijkgestemden en onze toegevoegde energie dit lichtnetwerk gaan manifesteren. Ik start met mensen die ikzelf op mijn pad heb ontmoet en als lichtbaken en Hartverlichter zie. Vervolgens verwelkomen we via ieders eigen netwerk meer en meer Hartverlichters. We verbinden met elkaar voor wie dat wil en er zullen schitterende co-creaties ontstaan! 

Gezamenlijk dragen we bij aan de missie om vele paden helder te maken, zo de weg van het hart te verlichten, waardoor het mogelijk wordt dat elk mens uiteindelijk met hart en ziel liefde, innerlijke vrede en kracht, optimale gezondheid en vrijheid ervaart en zelf straalt als lichtbaken, als Hartverlichting!

Wanneer mijn woorden op deze website met je resoneren en je bent een Hartverlichter zie ik graag je intentie om te verbinden tegemoet. 

Wie is voor jou een Hartverlichter?  Laat het me weten!