Intuïtieve Coaching & Soul Body Fusion®

Ik reis een tijdje mee op je pad, toon je lichtbakens, mogelijke richtingwijzers naar je stralende hart. Jouw reis hier op aarde duurt je hele leven en niemand kan jou precies vertellen welke levenslessen -hoe en wanneer- jij mag leren om je te herinneren wie je werkelijk bent en wat je hier in de wereld te doen hebt.

Wel kan ik je helpen inzien en laten voelen dat de samenhang van fysieke, mentale, emotionele en energetische structuren effect heeft op je algehele gezondheid, je welbevinden, je vitaliteit. Deze bewustwording levert een waardevolle bijdrage om naar je innerlijke stem te gaan luisteren, je intuïtie te volgen en zo je energie optimaal te laten stromen.

Je ervaart dit niet alleen in je lichaam maar je innerlijk toenemende kracht brengt ook je gedachten en emoties positief in beweging. Je gaat je lekker in je lijf voelen, bent in harmonie met de energie van je ziel, je bent in verbinding met je hart en ook anderen om je heen liften mee op jouw stralende lichte energie. 

Hoe onze gezamenlijke reis eruit ziet is van tevoren niet helder. Gaandeweg ontdekken we samen wat voor jou wenselijk, passend of nodig is. Mijn bagage aan innerlijke gaven en wijsheid, ervaringen, ontdekkingen, kennis en levenslessen, is de bron van waaruit ik je support voor onderweg bied.

De vorm varieert van energiewerk in stilte, gesprek en voedingsadvies tot spiegeling en methoden die het zelfhelende vermogen van het lichaam activeren en ondersteunen. Doorverwijzing naar aanvullende specifieke begeleiders is ook een mogelijkheid.

In ieder geval starten we met Soul Body Fusion®, een energetisch proces waarbij de balans tussen lichaam en ziel herstelt. Je zult voelen dat wanneer je ziel en je lichaam volledig op elkaar afgestemd zijn, je innerlijke kracht, je licht en levenskracht optimaal toenemen. Je krijgt helderheid op je pad, je voelt je vergezeld door je ziel en hebt vertrouwen in elke volgende stap.

Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent? 

Merk je dat je lichaam en ziel niet in harmonie zijn?

Wens je meer blijdschap en bezieling in je leven?

Wil je meer energie en een betere gezondheid ervaren?

Voel je dat je een andere weg moet inslaan, maar je weet niet hoe?

Ervaar je in je lichaam onrust, angst, een onbestendig gevoel?

Weet je dat je op jouw pad bent, wil je verheldering en meer van je potentieel waarmaken?

Soul Body Fusion® 
laat op een natuurlijke wijze, middels resonantie en intentie vanuit het veld van heelheid
-voorbij alle oorzaak en gevolg- jouw Licht (weer) stralen.
Zelf ervaren?*

 

*Hiervoor zijn 3 sessies aanbevolen

Jonette Crowley heeft Soul Body Fusion® wereldwijd verspreid

In mijn blog lees je hier meer over 
Op soulbodyfusion.nl sta ik vermeld als practitioner 

Soul Body Fusion® Prijs online & op locatie
1x sessie (50-60min) € 55
3x sessie €150
Intuïtieve Coaching Prijs online & op locatie
4x 1uur incl. 3x SoulBodyFusion® € 222
4x1,5uur incl. 3x SoulBodyFusion® € 333