Chris over Soul Body Fusion®

"Ik heb 3 SBF sessies gedaan met Ellen. Eénmaal in haar aanwezigheid en 2x op afstand. Het energieveld dat zij neerzet is op afstand even voelbaar als wanneer zij in persoon aanwezig is, misschien zelfs wel sterker. Ik kon heel goed voelen wanneer zij begon en wanneer zij stopte. Het waren stuk voor stuk bijzondere sessies, waarin ik veel mocht ervaren. Wat ik met name heb ervaren is thuiskomen in mijn lichaam, dit uitte zich in mij stevig voelen aarden en later in meer fysieke energie en levensenergie. Het viel zelfs mijn partner op! Ook voelde mijn lichaam meer ontspannen. Tijdens de sessies voelde ik een spiraliserende energie in mijn hele lichaam, hetgeen zich later vertaalde in een gevoel van gelukzaligheid. Uiteindelijk kwam ik in een veld van stilte. Wat een prachtig geschenk . Ik ben dankbaar."

Nathalie over Soul Body Fusion®

"Mijn eerste ervaring met SBF bij Ellen was er een die me weer met beide benen op de grond zette en aan het licht bracht wat er geheeld mocht worden. Ellen liet daarbij zien dat SBF een krachtige verhelderende healing- methode is. De warme betrokkenheid van Ellen geeft me altijd een vertrouwd, geaard en liefdevol gevoel, waardoor ik me veilig voel bij haar en me over kan geven aan dat wat er zich in mij aandient, door haar aanwezigheid en afstemming. Dank je wel daarvoor."

Denisa over Intuïtieve Coaching

"Er zijn weinig mensen op deze aarde die zo’n groot empathisch vermogen hebben als Ellen. Zij voelt precies aan waar je op dat moment mee zit, waar je behoefte aan hebt, ze kan zowel goed naar je luisteren, als je adviseren. Door doeltreffende vragen te stellen kan ze precies tot de conclusie komen die jou verder helpt. Bij Ellen heb ik altijd het gevoel dat ze precies begrijpt wat ik bedoel, dat ze mij helemaal kent, want zonder woorden voelt zij precies aan waar het probleem zit, of waar mijn pijntje op dat moment zit. Ze kan het zelfs indien nodig onmiddellijk van je wegnemen en ze geeft je een oplossing mee,  waar je ook op lange termijn op terug kan vallen als je het nodig hebt. Het is alsof ze een licht in het donker voor je aandoet." 

Melina over Soul Body Fusion®

"Op een moment dat voor mijn gevoel werkelijk van alles tegelijk misging en m’n kop in ’t zand steken en aandacht op iets anders richten -wat ik vaker doe- ook niet meer werkte, ontmoette ik “toevallig” Ellen. We raakten na een gezamenlijke yogales op 't strand gezellig met koffie aan de praat en Ellen stelde voor om 3 keer op afstand met Soul Body Fusion® op mij af te stemmen. Ik stond daar helemaal voor open maar had echt geen idee wat ik ervan kon verwachten..

Wat een bijzondere ervaring!! Eigenlijk alle 3 de keren! Telkens een iets andere ervaring met tintelingen in handen en voeten, een lijf wat ineens een bepaalde kant op wilde buigen en daar bleef hangen, daarna nog een andere beweging met als resultaat een ander bewustzijnsgevoel met een hele diepe, uit zichzelf gaande ademhaling.. Echt zo’n vreemde gewaarwording!

De laatste sessie bracht mijn ziel mij heel bewust naar een heel klein boekje in mijn boekenkast. Ik wist zelf niet eens van het bestaan van dat boekje... De Magie van de Liefde... Het boek wat ik op dat moment echt nodig had!

Op dit moment zijn mijn problemen echt nog niet allemaal opgelost maar ik ben toch evenwichtiger, rustiger en voel dat iedere stap tijd nodig heeft en ik accepteer het makkelijker. Ik maak meer keuzes, pak meer rust en voel beter wat ik nodig heb en handel er (vaker) naar. Ook mijn maandenlange darmproblemen zijn zo goed als weg. Ik doe ook de MIR-methode (ook getipt door Ellen) en bioresonantie en kan niet met 100% zekerheid zeggen dat dit opgelost is puur door SBF maar ik ben ervan overtuigd dat dit zeker heeft bijgedragen. Ik voel veel beter aan wat mijn lijf nodig heeft qua voeding en supplementen.

Ik ben dan ook heel dankbaar dat Ellen “toevallig” op mijn pad langskwam en ik kennis heb gemaakt met Soul Body Fusion®!"

Melina over paard Gillyflower en Soul Body Fusion®

"Mijn hooggevoelige merrie Gillyflower moest door omstandigheden naar een nieuwe stal verhuizen en ook tobben wij al een tijd met haar hoeven. Ellen heeft 3x met Soul Body Fusion® op haar afgestemd. Tijdens de sessies was ik bij Gillyflower. Omdat we echt net verhuisd waren en alles anders was kan ik niet direct benoemen dat ik iets bij haar kon waarnemen tijdens de sessie. Maar… tijdens 1 van de sessies was er veel onrust op het terrein. Paarden liepen heen en weer, werden binnengehaald en er reden grote machines over het terrein. Ik besloot met haar te gaan wandelen in de binnenbak. Normaliter zit ze dan vooral in haar eigen wereld, alle prikkels proberen te verwerken en let dan totaal niet op mij. Het verbaasde mij enorm hoe lief ze bleef en ook al die tijd met haar aandacht volledig bij mij was.

De verandering die ik zie is dat Gilly heel evenwichtig is en geaard. Ze straalt veel rust en balans uit. Dat hoor ik ook terug van mensen die haar kennen!"

Helena over zoon en paard en Soul Body Fusion®

Onze zoon had tijdens het sporten op school volgens de huisarts een hersenschudding opgelopen. Hij voelde zich erg duizelig, had hoofdpijn en was misselijk. Na de 1e SBF sessie van Ellen op afstand had hij direct al veel minder last. Hij voelde het zelfs toen Ellen hem aan het behandelen was. Na de 3e sessie was hij klachtenvrij.

Naast het behandelen van onze zoon heeft Ellen ook een aantal keer met mijn paard op afstand gewerkt.
Doordat ze een groot gedeelte van haar leven had stil gestaan had ze o.a. problemen met haar SI-gewricht. Na de 3e behandeling waren ook haar problemen aan haar SI-gewricht opgelost.  Een hele enkele keer komt haar klacht heel even terug maar nu verdwijnt het ook heel snel weer.

Lieve Ellen, dankjewel voor je behandelingen met Soul Body Fusion®.
Ik hoop dat je nog vele mensen en dieren gaat behandelen.