Wie ben ik?

In deze bijzondere en dynamische tijd in de wereld mogen we ontdekken waar ons hart ligt, waar we blij van worden, welke uitdagingen we in onszelf gaan oplossen, wat we aan het licht brengen, waar we onze aandacht op laten schijnen, wat we gaan creëren, hoe we meer vrijheid gaan ervaren, met wie we willen samenzijn en -werken, kortom helderheid over het vervolg van de reis op ons levenspad.

Voor mij betekent dit vorm geven aan de ideeën die ik al een tijdje meedraag en de bijbehorende creatieve processen onderdeel maken van mijn reis. Hartverlichting is geboren!

De vele ervaringen, ontdekkingen, inzichten, levenslessen, hoge bergen, diepe dalen, blokkades, cascades en lichtbakens op mijn eigen levensreis hebben bijgedragen aan mijn vitaliteit nu; zowel fysiek, mentaal, emotioneel, als energetisch. Mijn grootste ontdekking was wel de kracht van mijn hooggevoeligheid. Daar waar eerder mijn grote inlevingsvermogen en gevoeligheid voor andermans gevoelens en emoties mijn grenzen regelmatig overspoelden en onbewust mijn energie en levenskracht verminderden, weet ik nu hoe ik mijn sensitiviteit en innerlijke gaven bewust kan inzetten voor mijzelf en anderen. Zowel mijn draagkracht als mijn veerkracht zijn enorm toegenomen. Ik durf te vertrouwen op mijn intuïtie, voel me verbonden met mijn ziel en heb respect voor de Aarde en de grootsheid van het universum.

Ben ik vrij van uitdagingen en moeilijke momenten? 
Vast niet. Wel kan ik hartgrondig zeggen dat ik deze voortaan zal ontvangen, belichten, beschouwen en omarmen in liefde en dankbaarheid.


Ik ben Ellen Visser en ik ben Hartverlichting  

Meer over mijzelf en mijn levensreis lees je in mijn blog.

Wie en wat ben ik nog meer?

Levensschenker aan 3 kinderen Medegenieter van 2 bonuskinderen Levenspartner van een Keltische krijger Maatje van witte wolf Ziva HSP-er Burn-out ervaringsdeskundige Bruggenbouwer  Bewonderaar van olifanten en dolfijnen Vakantieganger naar (liefst) Portugal, Ierland en Thailand  Indiase keuken liefhebber ∞ HappyCow user ∞ MIRror ∞ Aardehoeder Lichtdrager Bomenknuffelaar  Strandloper Zonaanbidder Pilates deelnemer Tennis leerling  Meditatie volhouder ∞ Yoga beoefenaar 

In welke werkvelden liggen mijn ervaringen?

10 jaar in toerisme en valutaverkeer 10 jaar in de verloskundige en geboortezorg 10 jaar in biologische verzorging en voeding 6 jaar in het democratisch onderwijs 5 jaar in energiewerk